About us

Story of our restaurant

Quaerat debitis, vel, sapiente dicta sequi
labore porro pariatur harum expedita.
Om Oss

Vi inbjuder dig
att besöka vår restaurang

Laxmi erbjuder traditionell indisk mat med nyttiga kryddor och färska råvaror, som dessutom är hälsosam. Restaurangen ligger mitt i Västerås centrum, men du reser genom Indien då du äter på Laxmi. Du får smaka och njuta av maten, se och förstå kulturen, och lyssna på musiken.

Laxmi öppnade dörrarna under Augusti 2011 med visionen att dela med sig av den indiska kulturen och maten, eftersom det inte fanns några andra indiska restauranger i Västerås då. Hos oss på Laxmi så har kockarna och resten av personalen stor erfarenhet av indisk mat. En gudomlig smakupplevelse samt resa från oss till er. Välkommen! 

Om Oss

Varför väljer kunder oss?

Välkomna!

Meny för alla smaker
Alltid färska råvaror
Erfarna kockar
0 +
Besökare dagligen
0 %
Bra för vegetarianer
0 %
Positiv feedback
0 %
Äkta indisk mat
Omdömen

Vad våra kunder säger om oss

Här kan du se några av våra omdömen. Mer omdömen klick här.

"
Hemtrevligt och gott.

Väkdigt god indisk mat och trevlig personal. Togl lite tid att få maten men den smakade så bra. Kul att det är så blandat med gäster, allt från barnfamiljen till de lite äldre. Vi kommer gärna tillbaka

vackrareivarmland
vackrareivarmland
1 oktober 2021
"
Bra service, god Vindaloo

Mycket nöjd, kom strax före stängning men servitrisen var tillmötesgående och maten smakade mycket bra. Återkommer.

Jorgen
Jorgen
25 augusti 2021
"
Fantastisk bra Indisk restaurang i Västerås!

Vi har besökt Laxmi ett antal gånger och speciellt nu när vi nyligen flyttat till Västerås. Maten är vällagad och mycket god. Servicen är superbra och personalen är vänliga. Atmosfären i restaurangen är lugn och inbjudande för en god lunch eller middag. Helt klart värt ett besök!!

Fantastisk bra Indisk restaurang i Västerås!
Fantastisk bra Indisk restaurang i Västerås!
16 december 2020
"
Helt fantastisk upplevelse!

Vi åt på Laxmi för att fira pappa som fyllde 50 år och alla var otroligt nöjda när vi begav oss tillbaka till hotellet. Servitrisen tog emot oss med ett leende och vi fick fantastisk service av henne från start till slut. Maten var en solklar 10/10 och samtliga personer i sällskapet fick maten samtidigt. Det fanns något för alla smaker och servitrisen tog sig tiden att förklara skillnaderna mellan de olika rätterna och guidade oss rätt för varje enskild smak. Vi rekommenderar verkligen ett besök på Laxmi oavsett tillfälle (det märktes dessutom att många beställde hem mat och det var luftigt mellan las gäster i bordsplaceringen).

Oscar Oldman
Oscar Oldman
6 december 2020
More about us
Slider navigation

Table Reservation